Politica de returnare

Taxele de participare se plătesc exclusiv online prin platforma euplatesc.ro, în contul Fundației Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Beneficiar: Fundația Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, cu sediul în  Bucureşti, B-dul Mărăşti, Nr.59, Sector 1.

Contul bancar RO 70 RZBR 0000 0600 1980 410899 (LEI)

Cod fiscal: 38342680

Înscrierea este validă și finală doar după ce plata este finalizată, în cazul curselor unde se percepe taxa de participare.

Taxele de participare achitate nu vor fi restituite în nicio circumstanță cu excepția cazului în care o astfel de situație este prevazută expres în Regulament.

În caz de neprezentare la start, abandon sau retragere din competiție din orice motiv, taxa de participare nu se returnează.

Persoanele care au achitat taxa de înscriere la una dintre cele 4 categorii (Copii 1K, Elevi 5K, Open 5K și 10K) și din diverse motive nu pot participa la competiție, au dreptul să ridice kitul de competiție.

În masura în care evenimentul nu poate avea loc sau este întrerupt din motive care nu sunt în controlul Organizatorului (cum ar fi cazuri de forţă majoră, greve, instituirea unor stări de urgență, etc), nu va fi responsabil de acoperirea niciunor prejudicii către participanți.

Pentru situația în care evenimentul nu se poate desfășura din vina Organizatorului și alergătorul nu a ridicat kitul de concurs, se va returna suma achitată în termen de maxim 90 zile.

facebook
instagram