• +40 314.334.188; +40 314.334.187
  • +40 757.093.599
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Data evenimentului: 4 Aprilie 2020

 

Participarea la CROSUL USAMV este gratuită.

Participanții se pot înscrie până la data de 31 martie 2020 accesând unul dintre formularele de mai jos.

Despre Crosul USAMV

 

Crosul USAMV - Green Cross, este o invitație către cei mari și mici de a alege un stil de viață sănătos, specific unui oraș european, SMART și de a se bucura și descoperi una dintre cele mai plăcute zone ale capitalei.

Aflat la prima ediție, Crosul USAMV este organizat de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal București și se bucură de prezența celei mai mari atlete ale lumii, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, Gabriela Szabo - în calitate de ambasator al Crosului USAMV.

Crosul cu aer universitar te va plimba printre plante unice și specii exotice de pomi precum kiwi, banana nordului și curmalul chinezesc și te va impresiona prin frumusețea Rosariului pe care îl poți admira la mijlocul traseului.

Primul pas l-ai făcut deja.... Nu mai rămâne decât să te înscrii și să îți ridici kitul verde de participare!

Brighten up your life!


CATEGORII

PREMII

PARTICIPANȚI
ÎNSCRIȘI

SPONSORI
Fondată în anul 1852 sub denumirea de Şcoala de la Pantelimon, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV) este o universitate modernă, care pregătește anual peste 12 000 de studenți români și străini.
USAMV București și-a propus ca prin educaţie şi cercetare ştiinţifică să formeze specialişti cu un înalt grad de calificare şi cu competenţe corespunzătoare exigenţelor pieţei forţei de muncă în domeniile fundamentale: „Știinţe inginereşti” și „Știinţe biologice și biomedicale” prin intermediul celor șapte facultăți: Agricultură, Horticultură, Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Medicină Veterinară, Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Biotehnologii și Management și Dezvoltare Rurală.
Universitatea oferă studenților atât infrastructura necesară desfășurării activităților didactice și de cercetare, prin intermediul laboratoarelor și stațiunilor de cercetare, precum și o atmosferă plăcută și recreeativă în cele două campusuri: Agronomie-Herăstrău și Medicină Veterrinară- Cotroceni, unde au loc frecvent evenimente culturale și sportive.
Sponsori / Parteneri Media

 

Contact

 

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti


Adresa: Bd. Mărăşti nr. 59, Sector 1, Bucureşti, 011464

Telefon mobil: +40 757.093.599

Telefon / fax: +40 314.334.189

Telefon: +40 314.334.188; +40 314.334.187

Email: crosul@usamv.ro

Web: www.crosul.usamv.ro

Coordonator proiect: Oana Mihalașcu

© 2020 Crosul USAMV - GREEN CROSS